Hvem er MT Gulve og Gardiner

MT Gulve og Gardiner har hjemme i Grindsted, men vi leverer og monterer over hele landet og har mange års erfaring indenfor både gardin -og gulvbranchen. Vi har rigtig meget salg til private og laver også mange store erhvervsopgaver, både med gulvbelægning og gardiner. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører og kan stå 100 % inde for de produkter vi sælger og monterer. Vi sætter alle en stor ære i at aflevere et flot resultat og vi er ikke tilfredse før du er, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har pr. 1/4-2016 overtaget Jysk Plastbelægning. Overtagelsen betyder, at vi nu også kan tilbyde diamantslibning samt epoxygulve, både til private, erhverv og landbrug. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Nøgleordene er service og rådgivning når du handler gulv hos os

Det er vigtigt for os at dit gulvprojekt bliver en succes. Vi er uddannede fagfolk med ca. 20 års erfaring inden for gulvbranchen og kan derfor garantere dig, at du vil få professionel og saglig rådgivning hver gang. Vi ved noget om det vi laver og vi ved hvad vi snakker om.

 

Besøg vores showroom og mærk kvaliteten

Vi kan tilbyde dig, at se gulvene i vores showroom på Heimdalsvej i Grindsted. Vi kommer gerne med gode tips til, hvordan monteringen gribes rigtigt an og er der ønske om, at vi skal stå for monteringen, så gør vi gerne det. Vores showroom er ikke bemandet på fuld tid, så ring til os på 7535 3350 eller udfyld vores kontaktformular, så finder vi et tidspunkt der passer dig.